Warmtepomp kopen? De beste prijs/aanbieding

De Deurloop - Warmtepompen


De Deurloop is een zelfstandig bedrijf, gevestigd in Leeuwarden, dat al 25 jaar actief is op de Nederlandse markt. Onze doelstelling is om goedkoop/online kwalitatief hoogwaardige warmtepompen en aanverwante producten te leveren aan u als eindgebruiker. Onze warmtepomp partner (GoVolt) is een gerenommeerde warmtepomp leverancier met jarenlange ervaring in het leveren en monteren van warmtepompen met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Warmtepomp kopen - Beste prijs/aanbieding bij Biodom

Warmtepomp kopen? Zoekt u een kwaliteit warmtepomp voor een scherpe prijs - aanbieding? Dan bent u bij Biodom aan het juiste adres. Biodom voorziet geheel Nederland van de beste warmtepompen en aanverwante producten. Deze worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aan u aangeboden. Biodom biedt de beste prijzen van Nederland als het gaat om kwaliteit warmtepompen. Ook voor alle toebehoren bent u aan het juiste adres. Bezorging en montage in geheel Nederland. Bekijk op uw gemak de ruime keuze aan warmtepompen van deze gerenommeerde leverancier. Wilt u een vrijblijvende offerte? Maak dan gebruik van het Warmtepomp >> offerte aanvraag formulier.

Lucht-water warmtepomp

Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, verhoogt de temperatuur hiervan en verwarmt hiermee het water van de centrale verwarming en tapwater van je woning. De lucht-water warmtepomp is goedkoper omdat er geen dure grondboringen gedaan hoeven te worden.

Bodem-water warmtepomp

Een bodem-water warmtepomp maakt gebruik van de aardwarmte. Er worden gaten geboord tot een diepte waar een constante temperatuur heerst. Deze warmte wordt gebruikt om het verwarmingswater en tapwater van de woning te verwarmen.


Water-water warmtepomp

Met een water-water warmtepomp benut je de warmte van het grondwater om het CV-water in huis te verwarmen. Hiervoor worden buiten twee putten geïnstalleerd waarin de collectoren worden geplaatst.Voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt water dat voor zowel de radiatoren, vloerverwarming als warm tapwater gebruikt kan worden. Belangrijke voordelen van een warmtepomp zijn de volgende:

Energie besparen: Dit is waarschijnlijk de voornaamste reden om over een warmtepomp na te denken. Een warmtepomp maakt namelijk gebruik van gratis warmte uit de buitenlucht, ventilatielucht of bodem. Daardoor kan met behulp van een beperkte hoeveelheid stroom voor de compressor in de warmtepomp, een zeer hoog rendement worden gehaald. Dit rendement kan wel oplopen tot meer dan 600% en dat is veel hoger dan een HR-ketel. Je gasverbruik gaat fors omlaag of kan zelfs helemaal naar de 0. Er wordt helaas wel meer elektrische energie gebruikt maar de optelsom zal een groot voordeel op je energierekening laten zien!

Goed voor het milieu: Minder CO2-uitstoot is uiteraard zeer milieuvriendelijk. Er is weinig elektriciteit nodig om veel warmte te kunnen produceren. Een warmtepomp stoot een stuk minder CO2 uit dan een traditionele op gas gestookte cv-ketel.

Constante verwarming: Bij gebruik van een warmtepomp heb je dag en nacht een gelijkmatige temperatuur in huis.  Dit in tegenstelling tot traditionele cv-radiatoren. 

Koelen: Een warmtepomp kan je huis in de zomer ook koelen.

Verwarmen zonder gas: Gas wordt steeds schaarser en duurder. Een warmtepomp maakt het mogelijk compleet gasloos te verwarmen omdat de pomp gebruik kan maken van uw eigen zonnepanelen. Daarmee is een energieneutraal huis mogelijk.

Veilig alternatief: Vanzelfsprekend is een warmtepomp is veiliger dan een systeem dat op gas werkt.

Waardevermeerdering van je huis: Een warmtepomp zorgt voor een beter energielabel.

De terugverdientijd: De terugverdientijd is onder andere afhankelijk van het soort pomp, de kostprijs en de isolatiegraad van de woning. Ook hierover kan een specialist je adviseren. De trend dat de gasprijs aan het stijgen is en de elektriciteitsprijs in mindere mate is in het voordeel van een warmtepomp.

Subsidie mogelijk: Door gebruik te maken van een warmtepomp kom je in aanmerking voor ISDE-subsidie, waardoor de investering een stuk lager wordt.

Mogelijke aandachtspunten bij gebruik warmtepomp

Er zijn meerdere mogelijke aandachtspunten van een warmtepomp te bedenken, maar het is belangrijk om te weten dat overal een goede oplossing voor te vinden is. Mogelijke aandachtspunten zouden kunnen zijn:

De investering: Een warmtepomp vraagt om een investering, maar met de gunstige subsidie en de besparing op je energierekening wel een investering die je weer terugverdient.

Niet ieder huis geschikt voor een warmtepomp: Ongeacht de situatie is er toch een geschikte duurzame oplossing voor ieder huis: Laat altijd een specialist naar de mogelijkheden voor jouw huis kijken. Afhankelijk van de isolatie van je huis kan een maatwerk advies uitgebracht worden.

De benodigde ruimte: Een warmtepomp neemt meestal meer ruimte dan de aanwezige cv-ketel, maar omdat er geen schoorsteen nodig is voor een warmtepomp, geeft dit meer vrijheid tot het plaatsen van een warmtepomp in je huis.

De juiste installatie: Om het beste rendement te genereren is het belangrijk dat een warmtepomp op de juiste manier geïnstalleerd word. Maak gebruik van een ervaren installateur voor de beste garantie.

Besparen op je energiekosten met de beste warmtepomp


Altijd duurzame energie!

Welke warmtepomp ga ik kopen?

Welke warmtepomp je gaat kopen, is afhankelijk de woonsituatie, je budget en je persoonlijke wensen. Woon je bijvoorbeeld in een appartement, dan is een bodem-water warmtepomp al zeker niet van toepassing. Hiervoor moeten namelijk diepe grondboringen gedaan worden. Maar vaak wil of kan jij (nog) niet van het gas af. Dan is een hybride warmtepomp een oplossing. Zo heeft ieder type warmtepomp zijn kenmerken. Om te beginnen moet je kiezen tussen een hybride warmtepomp of een all-electric warmtepomp.

Een hybride warmtepomp kopen - prijs

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel om je huis te voorzien van verwarmingswater en tapwater. De hybride warmtepomp is een lucht-water warmtepomp. Deze onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft de warmte af aan het verwarmingswater. Een hybride warmtepomp wordt rechtstreeks op de cv-ketel aangesloten. Op koude dagen zal de cv-ketel bij verwarmen, maar voor de rest doet de warmtepomp het zware werk. Daarnaast zorgt de cv-ketel voor warm tapwater.
Een hybride warmtepomp is een populair instapmodel en dient in de transitie naar elektrisch verwarmen als prima oplossing. De prijs van een hybride warmtepomp ligt tussen de € 4.500 en € 7.500. Hier gaat nog circa € 1.950 tot € 3.000 subsidie vanaf. Deze kosten zijn exclusief de cv-ketel.

Een all-electric warmtepomp kopen - prijs

Een all-electric warmtepomp neemt de complete verwarming van de woning voor zijn rekening, in de meeste gevallen inclusief warm tapwater. Je hebt hierbij dus geen cv-ketel meer nodig. All-electric is de verzamelnaam voor alle warmtepompen die volledig elektrisch werken zonder een cv-ketel.

Lucht-lucht warmtepomp (goedkoop): Een lucht-lucht warmtepomp werkt net als een airco. De pomp onttrekt warmte uit de buitenlucht en blaast warme lucht de woning in. Deze warmtepomp wordt niet aangesloten op radiatoren of vloerverwarming. Deze warmtepomp voorziet dus ook niet in warm tapwater. Lucht-lucht warmtepompen zijn vooral geschikt voor kleinere ruimtes waarin nog geen verwarmingssysteem aanwezig is. Het zijn relatief goedkope apparaten die vooral geschikt zijn als bijverwarming. Je kunt dit type warmtepompen in de zomer dus ook gebruiken als airconditioningsysteem. De kosten van een lucht-lucht warmtepomp liggen tussen de € 3.500 en € 8.500. Er is geen subsidie beschikbaar voor dit type warmtepomp.

Lucht-water warmtepomp (voor iedereen): Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, verhoogt de temperatuur hiervan en verwarmt hiermee het water van de centrale verwarming en tapwater van je woning. De lucht-water warmtepomp is goedkoper omdat er geen dure grondboringen gedaan hoeven te worden. Het rendement van luchtpompen ligt echter wel wat lager, omdat de temperatuur van de buitenlucht constant varieert. Hoe kouder de buitentemperatuur, hoe lager het rendement. Dit verlaagde rendement wordt vaak opgevangen met opgewekte energie met zonnepanelen. De kosten van een all-electric lucht-water warmtepomp liggen tussen de € 7.500 en € 15.500. Hier gaat nog circa € 1.950 tot € 3.750 subsidie vanaf.

Bodem-water warmtepomp (beste koop): Een bodem-water warmtepomp maakt gebruik van de aardwarmte. Er worden gaten geboord tot een diepte waar een constante temperatuur heerst. Deze warmte wordt gebruikt om het verwarmingswater en tapwater van de woning te verwarmen. Een bodem-water warmtepomp is de meest arbeidsintensieve - ingrijpende pomp en heeft hiermee ook het hoogste prijskaartje. De kosten variëren van € 15.500 tot € 25.500. Hier gaat nog € 3.750 tot € 5.100 subsidie vanaf.

Water-water warmtepomp: Met een water-water warmtepomp benut je de warmte van het grondwater om het CV-water in huis te verwarmen. Hiervoor worden buiten twee putten geïnstalleerd waarin de collectoren worden geplaatst. Aangezien de temperatuur van het grondwater op een bepaalde diepte altijd constant is, behaal je met een water-water warmtepomp, zelfs bij extreme vrieskou altijd een hoog rendement. Dit systeem wordt vaak toegepast bij lage energiewoningen en is qua kostprijs het duurste systeem vanwege de hoge kosten van de grondboringen. 

Een warmtepomp kopen met subsidie

Als je een warmtepomp koopt, kom je in veel gevallen in aanmerking voor subsidie. Vraag de ISDE subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) na de installatie van de warmtepomp aan bij RVO (Rijkdienst voor ondernemend Nederland).

Deze subsidie vergoedt ongeveer 30% van de kosten. Voor veel hybride warmtepompen vergoedt de subsidie zelf 50% van de kosten. Dit maakt het kopen van een warmtepomp met subsidie in 2024 erg interessant.

DEEL DEZE PAGINA

Related links: Forbo.com productoverzichtDeuren binnendeuren buitendeuren voordeuren garagedeuren | Houten vloeren | Houten vloeren outlet | Allura Pvc vloeren | Marmoleum linoleum vloeren | Novilon vinyl vloeren | Heterogeen Homogeen vinyl | Eiken houtpellets | big bag prijzen | Bbq grill pellets | Best grill pellets | Eiken haardhout-openhaardhout kopen | Eiken briketten kopen | Albo deuren prijzen-prijslijst | Austria deuren prijzen-prijslijst | Cando deuren prijzen-prijslijst | Skantrae deuren prijzen-prijslijst | Svedex deuren prijzen-prijslijst | Weekamp deuren prijzen-prijslijst | Zonnepanelen kopen prijs | Warmtepomp kopen prijs | Marmoleum love life energize | Inspire | Recharge | Reflect | Share | Marmoleum click | Vtwonen | Marbled | Real | Fresco | Vivace | Splash | Terra | Authentic | Solid | Cocoa | Concrete | Piano | Slate | Walton | Linear | Striato Colour | Striato Original | Striato Textura | Modular | Sport | Akoestisch linoleum | Acoustic | Decibel | Corkment | Bulletin board | Geleidend linoleum | Ohmex | Furniture | Camouflage | Novilon vtwonen | Nova Luxe | Viva | Bella | Prima | Eternal projectvinyl | Eternal de Luxe | Step Safety-Surestep antislip | Sarlon Modul'up compact | Decibel 19dB | Sarlon 15dB-19dB | Sphera Element | Energetic | Evolution | Sphera SD | EC | Fabscrap | Forbo quickfit ondervloer | Jumpax basic ondervloer | Classic | CP | HD Heavy Duty | Nature | Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland | Alkmaar | Almelo | Almere | Amersfoort | Amsterdam | Apeldoorn | Arnhem | Assen | België | Breda | Coevorden | Delfzijl | Den Bosch | Den Haag | Den Helder | Deventer | Doetinchem | Dordrecht | Drachten | Dronten | Duitsland | Eindhoven | Emmeloord | Emmen | Enschede | Gamma | Geleen | Goes | Haarlem | Harlingen | Heerenveen | Hengelo | Hoogeveen | Hoorn | Karwei | Leeuwarden | Leiden | Lelystad | Maastricht | Meppel | Middelburg | Nieuwegein | Nijmegen | Praxis | Roermond | Roosendaal | Rotterdam | Sneek | Soest | Stadskanaal | Terneuzen | Tholen | Tilburg | Veendam | Venlo | Venray | Vlissingen | Welkoop | Winschoten | Zeewolde | Zeist | Zoetermeer | Zutphen | Zwolle