De Deurloop Leeuwarden


Kliklaminaat - laminaat van de Deurloop; een goede keuze

Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper!

Wij zijn dealer van vele gerenommeerde laminaatmerken

                               Bijgewerkt op: 10-08-2016
De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
 
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

OP=OP aanbieding!!!  Klik lamelparket - 15cm breed - geborsteld - geolied - Ä 39,00 p/m2
Geavanceerde fototechnieken en productie technieken hebben ertoe geleid dat  laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden is. Diversificaties in houtpatronen met nerven en spijkergaten:
Het is er allemaal. Naast bijvoorbeeld een vellingkant is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur.

De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk hygiŽnisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel makkelijk zelf te leggen.

Een laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers. De toplaag van de laminaat vloer is waterbestendig, maar de onderkant gaat na verloop van tijd zwellen als het in aanraking komt met water.

Laminaatvloeren zijn voor een niet hout kenner op het blote oog bijna niet meer te onderscheiden van echt houten vloeren. Maar de voordelige producteigenschappen liegen er niet om; laminaat is slijtvast, makkelijk te leggen en heeft minder onderhoud nodig dan houten parket.

De toplaag van laminaat is altijd van kunstof. het decor is daaronder geprint met een 'fotolaag'.        Deze print methode maakt het ook mogelijk dat er laminaatsoorten zijn met bijvoorbeeld een steen- of fantasiedecor in plaats van de gebruikelijke houten decoren.
Als tweede laag wordt zowel MDF als HDF gebruikt. Dit is een kernlaag van het laminaat.
Zowel MDF als HDF bestaan uit samengeperst plaatmateriaal. MDF staat voor Medium Density Fiberboard. De houtsnippers waaruit MDF bestaat zijn op een minder grote dichtheid samengeperst dan de houtsnippers in HDF, wat staat voor High Density Fiberboard.

HDF-laminaat is dus van een hogere kwaliteit dan MDF-laminaat. Laminaat van een goede kwaliteit heeft daarnaast nog een derde laag, de onderkant, die uit hetzelfde materiaal bestaat als de toplaag.

 

De Deurloop is distributeur van vele gerenommeerde laminaat merken; waaronder Quick step, Berry floor, Balterio en Meister. Vanzelfsprekend staan wij garant voor kwaliteit, efficiency en service.
 
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
Openingstijden showroom: Op afspraak
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Ondervloeren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Laminaat-Parketvloeren Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                        © copyright 1999 - 2014 De Deurloop