De Deurloop Leeuwarden  

Houten vloeren van De Deurloop; een goede keuze!

OP=OP!!!  Klik lamelparket - 15cm breed - geborsteld - geolied - Ä 39,00 p/m2

Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper! 

Bijgewerkt op: 10-08-2016
De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
 
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

 

 

 


 


 

 

Leverancier van: Houten vloeren  Eiken vloeren  Parketvloeren Lamelparket  Multiplank  Duoplank Massieve vloeren  verouderde vloeren

Uw houten vloer olien of lakken

Zoekend naar een parket of houten vloer richt men zich vaak direct op een bepaalde houtsoort. Het is echter zo dat de gewenste uitstraling en beleving alleen gevonden kan worden door de juiste combinatie van houtsoort, kwaliteit van het hout en afwerklaag.

Daarnaast is het gebruik van de vloer en de daarmee gepaard gaande slijtage  en het discipline gehalte wat betreft onderhoud mede bepalend voor het afwerk product.

Rechts: Eiken vloer afgewerkt in white wash

Vloerolie

Vloerolie is een zeer dunne op lijnzaad gebaseerd afwerkmiddel. De olie verzadigd het hout als het ware zonder een toplaag te vormen. Voordelen is een zeer natuurlijke uitstraling die weinig gevoelig is voor krassen. De vloer wordt wel naarmate deze langer ligt schraler en is dan zeer eenvoudig met een onderhoudsolie bij te werken. Voordeel van de olie is ook de eenvoud van het kleuren van de vloer.
Nog beter is om de vloer  door De Deurloop te laten oliŽn, hetgeen een hoop tijd scheelt en geen vieze vlekken op muren van mogelijk rond spattende olie tijdens het aanbrengen. Tevens is de vloer dan direct beloopbaar.

Voordeel van olie is dat het zeer eenvoudig te onderhouden is. Na zeer zorgvuldige selectie hebben wij gekozen voor de Rubio Monocoat Vloerolie.

Lak

Het grote verschil tussen lak en olie is dat lak wel degelijk een toplaag vormt en het daarmee beschermt. De moderne lakken van tegenwoordig zijn op waterbasis.

Lakken zijn heel divers in uitstraling. Zo zijn er hoogglans- en satijnglans lakken die verdiepend zijn. Maar ook zijn er zeer matte lakken die de kleur totaal niet verdiepen maar verbleken, waardoor de vloer oogt alsof deze niet behandelt is en er zeer natuurlijk uitziet.                                                     Nadeel is dat bij beschadigingen de hele vloer herstelt moet worden.

    Bel of mail voor een vrijblijvende offerte
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
Onze openingstijden zijn: Op afspraak
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Ondervloeren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Parketvloeren Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                        © copyright 1999 - 2014 De Deurloop