De Deurloop Leeuwarden   

De mooiste markiezen; zeer scherpe prijzen

Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper!

Eigentijdse nostalgie in markiezen

De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

Markiezen

De mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geld niet alleen voor een klassiek pand, ook een moderne bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

 
Betalux Markiezen en duurzaamheid

Natuurlijk is ook de kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook. De basis voor een lange levensduur van uw houten markiezen word al gelegd in het productie proces. Alleen de beste kwaliteit hout word geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frames en kappen. Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.

Markiezen en uw wensen

De mogelijkheden van Betalux markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium, een hardhouten of een grenen frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping uit dezelfde materialen vervaardigd. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende 4 kleuren. Creme-wit, Ral 9001, Wit, Ral 9010, Antiek groen, Ral 6009, Beige, Ral 1015. Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning.

 
Voor de doekkleuren bieden wij u een groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken, die uitsluitend die kwaliteit leveren waar wij als dealer onze naam aan willen binden. Uw markies kan vervolgens afgewerkt worden met een biesband en nagels in een kleur bijpassend aan het doek en/of het houtwerk.
De mooiste markies

Door u door ons te laten voorlichten naar de vele mogelijkheden die een Betalux markies u biedt, kunt u de juiste keuze maken en uw markiezen afstemmen op uw eigen wensen en woonsituatie.Door te kiezen voor een Betalux markies kiest u voor kwaliteit met een nostalgische uitstraling waardoor u vele jaren plezier heeft van een perfecte zonwering.

 
                                      Onderstaand enkele foto's van mogelijheden in Markiezen
                    
                          
                    
                      Bel of mail voor een vrijblijvende offerte
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
 
 
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren  Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Parketvloeren Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                        copyright 1999 - 2014 De Deurloop Parketvloeren