De Deurloop Leeuwarden  

        Montagewijzer, rekenhulp en prijslijst
      
                                                     Pagina 2  -  << terug naar pagina 1


    CanDo shutters zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren. In de onderstaande
    montagewijzer staat alles duidelijk omschreven.

De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

                  
CanDo Raamshutters
meten, berekenen en bestellen

Om het juiste aantal shutters voor uw raam te bepalen adviseren wij u om gebruik te maken van de handige rekenhulp.
Deze rekenhulp helpt u bij het opmeten van de ramen, de verschillende montagemogelijkheden en het aantal benodigde shutterpanelen en montagelatten. Bovendien rekent de rekenhulp voor u uit hoeveel de shutters en montagelatten eventueel dienen te worden ingekort en/of versmalt.
Indien u zelf de berekening wenst uit te voeren, kunt u gebruik maken van onderstaand stappenplan en bestelformulier + prijslijst

 
 
Stap 1 Montagewijze
CanDo shutters zijn geschikt voor verschillende soorten ramen en deuren. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de voor u meest geschikte montagewijze. Er zijn 3 verschillende mogelijkheden.
 
Montage A

Dit noemen we "in de dag op het kozijn". Deze montagewijze kan alleen worden toegepast als het raam naar buiten opent. Hierbij worden de CanDo shutters tegen het raamkozijn gemonteerd
 
 
Montage B

Dit noemen we "in de dag". Ook deze montagewijze kan alleen worden toegepast als het raam naar buiten opent. In dit geval wordt de montage op de binnenzijde van de muur gedaan voor het raamkozijn.
 
 
Montage C

Dit noemen we "op de dag". Hier worden de CanDo shutters op de muur naast het raam gemonteerd. Deze oplossing kiest u wanneer het raam bijvoorbeeld naar binnentoe uitstekende delen heeft of wanneer u een draai/kiep raam heeft dat naar binnen opent. Dit is ook de beste oplossing wanneer het raam geen rechte hoeken heeft en daardoor teveel "uit het lood" staat.
 
 
Stap 2 Meten

Meet de ramen waar u de shutters gaat monteren. U dient zowel de hoogte als de breedte op 3 punten te meten. Om te controleren of het kozijn haaks is dienen de twee diagonalen te worden gemeten (C1 en C2). Indien de diagonalen meer dan 15 mm afwijken, raden wij af om montagewijze A of B te hanteren en adviseren wij montagewijze C toe te passen. Voor een raam met een tussenstijl verwijzen wij u naar de rekenhulp.
 
 
Stap 3 Berekenen

Ga naar de rekenhulp. Deze rekent automatisch voor u uit hoeveel CanDo shutterpanelen en montagelatten u in welke maat dient te bestellen. ook wordt aangegeven hoeveel u de panelen en montagelatten eventueel moet inkorten of versmallen. Mocht u zelf de berekening uit willen voeren, dan dient u rekening te houden met de maat van de te gebruiken montagelat(ten) en shutter(s) en de volgende tussenruimtes:
 
Montagewijze A en B

A = ruimte tussen muur en de montagelat: 1.5 mm
B = ruimte tussen de montagelat en het shutterpaneel: 3 mm
C = ruimte tussen de twee shutterpanelen: 3 mm
D = ruimte bovenzijde shutterpaneel en muur/lat of plafond: 5 mm
E = ruimte onderzijde shutterpaneel en vensterbank/vloer: 8 mm
 
 
Montagewijze C

A = ruimte tussen de montagelat en het shutterpaneel 3 mm
B = ruimte tussen de twee shutterpanelen 3 mm
C = ruimte bovenzijde shutterpaneel en muur/plafond: maximaal 50 mm
D = ruimte bovenzijde shutterpaneel en vensterbank/vloer 8 mm
E = ruimte buitenkant montagelat en hoek muur 53-65 mm
 
 

Daarnaast dient u rekening te gehouden met de volgende maximale afzaagmaten: Maximaal af te korten aan boven- en onderzijde (zie A) = 5 cm
Maximaal te versmallen aan linker- en rechterzijde (zie B) = 1.5 cm
Mede aan de hand van de afmetingen van uw raam en de maattabel op pagina 11 bepaalt u vervolgens het benodigde shutterpanelen en montagelatten.
 
 
Stap 4 Bestellen

Bestel de shutters en montagelatten door het bestelformulier van de rekenhulp te printen en in te leveren bij De Deurloop (faxen of mailen mag ook). Een extra printje bewaart u voor uzelf, zodat u naderhand nog precies weet hoeveel u de shutterpanelen en montagelatten (eventueel) dient in te korten of te versmallen. Indien u de berekening zelf uitvoert, kunt u het bestelformulier printen, invullen en inleveren. Uw bestelling kan binnen 10 werkdagen bij De Deurloop afgehaald worden.
 
Afwerking

Wanneer u de shutters mooi wilt laten sluiten, kunt u in het geval van montagewijze A en B aan de bovenzijde een magneetsluiting gebruiken. Daarnaast kunt u eventueel een tramklinkje plaatsen om het af te maken. Mocht er onverhoopt een lamel van uw shutterpaneel stuk gaan, dan kunt u een reparatieset bestellen. Deze set is in 3 breedtes verkrijgbaar en bestaat uit: 1 lamel, 4 veerpennetjes en 2 nietjes.
 
CanDo shutters nu bij De Deurloop gratis ingekort en/of versmalt !!!
 
Bel of mail voor meer informatie
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
Openingstijden showroom: Zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Shutters Friesland, Shutters Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                        copyright 1999 - 2014 De Deurloop Parketvloeren